StoryEditorOCM
Promo arhivnajbolji shoppinig

Jokerova Petnaestica traje dva dana!

Piše Promo
13. rujna 2019. - 17:12

Cijeli vikend shoppinga uz popuste očekuje vas ove subote i nedjelje, 14. i 15. rujna u vašem najdražem shopping centru u Splitu – Jokeru.

Rujanska Petnaestica produljila se na dva dana vikenda - u pravi čas, jer mališani su prerasli svu odjeću i obuću od proljeća (naravno da, uz to, još uvijek nedostaje nešto od vrtićkog i školskog pribora, opreme za sobu školarca...), a i odrasli bi rado osvježili garderobu, pripremili se za hladnije dane i nabavili barem pokoji od ključnih jesenskih modnih favorita.

A kad smo kod najvažnijih modnih naglasaka sezone, u novootvorenim trgovinama Imperial i Naf Naf na prvom katu Jokera zasigurno ćete pronaći neke od njih u hit krojevima i dezenima jeseni koje preporučuju modne blogerice – ovoga vikenda uz popuste na novu kolekciju!

Tijekom Vikend Petnaestice popuste na svježu modnu sezonu jesen-zima su ponudile i brojne druge trgovine odjeće, obuće i sportske opreme, a snižavaju se i cijene namještaja, dekoracija i opreme za dom, dok će gamere vjerojatno najviše razveseliti popusti na Playstation gaming asortiman do čak 50% u trgovini Sancta Domenica.

Cjeloviti popis popusta pregledajte na linku, a za vikend se vidimo u Jokeru!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 09:24