StoryEditor
Promo arhivLIDL BRAČ RUN

204 trkača startalo je na 120 metara nadmorske visine u Selcima iznad predivnog Sumartina

Piše Promo
24. lipnja 2019. - 17:15

Kroz atraktivan krajolik istočne obale Brača i njenih slikovitih naselja, 204 trkača uživalo je u nezaboravnoj utrci na 5 i 10 km. Zaljubljenici u sport iz 17 zemalja svijeta startali su na nadmorskoj visini od 120 metara u Selcima ispred bajkovite monumentalne Selačke katedrale. Trkači su prošli kroz stoljetne maslinike u Sumartinu, a kroz cijeli dan imali su edukativan program s osobljem Bracchia maslinika.
U sklopu svoje krovne kampanje #aktivnikrozgodinu, Lidl je ove godine sponzor 10 Run Croatia utrka na atraktivnim lokacijama diljem Hrvatske. Pobjednik utrke Lidl Brač Run na 10 km je Nikola Oršulić, dok je u ženskoj kategoriji pobijedila Kimzey Ellis. Na utrci 5 km, pobjednik je Emil Tomašević, a pobjednica Matea Matošević Hačić. Natjecatelji i posjetitelji Lidl Brač Run utrke imali su prilike uživati u netaknutoj prirodi otoka Brača, a svi trkači nakon utrke mogli su guštati u ribljim specijalitetima na predivnoj rivi Sumartina.
Lidl Hrvatska poznat je po tome da podržava i potiče sport i zdravi način života, kako interno među svojim zaposlenicima, tako i putem brojnih javnih programa koje podupire. Ne čudi tako partnerstvo ovog trgovačkog lanca s tvrtkom Run Croatia, u javnosti poznatoj po svojoj predanosti promociji sporta. Trkači će i ove godine trčati kroz neke od najljepših lokacija diljem Lijepe Naše - od Zagreba, preko Gorskog Kotara i Istre, pa duž obale i otoka sve do južne Dalmacije.
Zajedničke utrke Lidla i Run Croatia održavat će se od travnja pa sve do prosinca, i to na prekrasnim otočkim lokacijama Krka (Punat i Malinska), Brača, Lošinja, ali i gradova poput Zagreba, Splita, Poreča, Vodica te Općina Križ i Ravna Gora. Svi koji se žele prijaviti na neku od utrka, to mogu učiniti na idućem linku: https://runcroatia.hr/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. listopad 2020 12:04