StoryEditor
Showbiz‘SHOTGUN WEDDING‘

Pronađena zamjena za glumca koji je izazvao skandal zbog seksualnog kanibalizma: filmski mladoženja J. Lo postat će bivši muž pjevačice Fergie

Piše PSD
21. siječnja 2021. - 17:57
Armie HammerFpa

Josh Duhamel mogao bi zamijeniti Armieja Hammera na snimanju filma “Shotgun Wedding” s Jennifer Lopez nakon nedavnog skandala potonjeg kad su “procurile” poruke koje su razotkrile njegov nastrani seksualni život.

Naime, Hammer je otpužen za slanje šokantnih poruka različitim ženama s nasilnim i kanibalskim sadržajem, tipa da bi im odsjekao nožni prst i spremio u džep, pojeo rebarca itd.

- Ja sam stopostotni kanibal i želim te pojesti. Nikad to prije nisam priznao. Trebam piti tvoju krv – dio je jedne od poruka.

Hammerova bivša supruga Elizabeth Chamberes, s kojom se razveo kad ju je prevario s Lily James na snimanju “Rebecce”, šokirala se kad je čula za to, a navodno ne sumnja da bi sve moglo biti istina.

“Shotgun Wedding” je akcijska romantična komedija u kojoj novopečeni bračni par razmišlja o tome jesu se trebali oženiti nakon što postanu taoci na piru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

05. ožujak 2021 14:51