StoryEditor
ShowbizNoć Vještica

Iza ovih odvratnih maski stoji jedna od najljepših žena na svijetu: kraljicu prerušavanja Heidi Klum nije spriječila ni pandemija da oduševi fanove

Piše M. M.
31. listopada 2020. - 17:29
AFP

Svake godine ljubitelji maskiranja željno iščekuju u što će se za Halloween prerušiti planetarno poznata manekenka Heidi Klum. Sve Hollywoodske zvijezde, pjevači i modeli natječu se tko će osmisliti inovativniji i uspješniji kostim. I dok je nekima prvenstveni cilj izgledati seksi Klum se ne boji ni najmanje biti strašna, jeziva pa čak ni odvratna.

Ove godine tuluma za Noć Vještica neće biti pa smo već svi odustali od smišljanja što bismo mogli odjenuti i kako se našminkati. Koronavirus jednako pogađa i poznate i slavne pa su i njihove zabave otkazane, ali Halloween pobjednicu ni to nije spriječilo da nas još jednom oduševi.

Umjesto da je osmislila nešto jednostavnije ili naprosto odgodila ovogodišnje planove za 2021. Heidi Klum otišla je samo korak dalje. Već nekoliko dana objavljivala je na društvenim mrežama fotografije priprema za svoj projekt. Vidjeli smo kako joj tim vizažista boja cijelo tijelo u tamno smeđu boju i njenu djecu zamotane u wc papir s jezivim maskama na licu. Dodatno je naglasila koliko je ova Noć vještica posebna jer je imala pomoć svoje djece.

Stvarno nismo mogli shvatiti o čemu će biti riječ jer je prelijepa 47-godišnjakinja do sada izvela toliko toga da nas je teško išta više moglo iznenaditi. I onda je danas na Instagramu izašao njen kratkometražni horor film. U njemu zaista glume njena djeca kojoj se pak ni u jednom trenutku ne vide lica bilo da su snimana s leđa ili prekrivena maskama. Ona zato koliko god u početku izgledala divno kao uvijek, s vremenom..., ma nećemo vam kvariti iznenađenje, radije pogledajte filmić.

Rađen je posve amaterski s ciljem obiteljskog druženja i na kraju nam kaže: “Sretna vam Noć vještica, od naše obitelj vašoj.” Glumica je poručila pratiteljima, da im želi da budu sigurni, strašni i da provode vrijeme u krugu najmilijih. Dala nam je svima dobru ideju da bez obzira na to što nema organiziranih tuluma ne moramo zaboraviti na svoju kreativnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. studeni 2020 02:17