StoryEditor
PutovanjaTrap invazija

'Smokve cide med, u čaši topi se led...': posjetite Bol na Braču ovo ljeto, zagrijavanje za Grafitte na gradele već je počelo

Piše PSD
17. svibnja 2017. - 14:24

Spremite se za trap invaziju! Graffiti na Gradele objavili su glazbeni line up prvog dana, a globalno zatopljenje mala je beba naspram vruće atmosfere koja se sprema u Bolu 28. srpnja. Svi znamo da High 5 svoje godišnje odmore već godinama planira u datumima kada se održava Graffiti na Gradele, a ove godine na kolektivni godišnji dolazi cijela Triestri banda!

Uz trap lordove, u Bolu će nastupiti Kuku$i i Buntai, a što nas čeka među zidovima Bijele kuće znaju svi koji su nedavno u Tvornici svjedočili 33 dominaciji. DJ pultove do jutra će držati dugokosi kvartet Niki Peducci, Nina Davis, Kuna i VRH.Za zidove Bijele kuće i ove godine zaduženi su dugogodišnji prijatelji festivala – Chez, Sarme, Royal i Casino, a to su tek prvi od mnogobrojnih najavljenih graffiti i street art imena.

Dobitnici nagrade Ambasador za najbolji boutique festival u Bol na Braču već šestu godinu dovode najbolje regionalne graffitere, a da su ta tri dana najvažnija u sezonu dokazuje i prošlogodišnji rekordan broj posjetitelja.U sklopu Bolskog lita i uz potporu Centra za kulturu Bol i ove će godine od 27. do 29. srpnja Graffiti na Gradele biti najvažnija stanica brojnih graffitera, street art umjetnika, dizajnera, glazbenika, DJ-eva, skatera i svih posjetitelja koji jedva čekaju ponoviti prošlogodišnju atmosferu brčkajući se u plićaku predivne plaže udaljene tek nekoliko metara od festivalske lokacije.

Nakon svih zimskih aktivnosti koje su uključivale velika druženja u Studentskom centru i Tvornici, manja u Swankyju i splitskoj Kocki te veliki Block Party u Vintageu u partnerstvu s Ferragosto Jamom, do središnjeg eventa na otoku odbrojavamo dvoznamenkasti broj dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. rujan 2020 11:10