StoryEditor
Putovanjaluksuz pored mora

Među 10 najzanimljivijih novih hotela u Europi našla su se i dva hrvatska, pogledajte u čemu sve mogu uživati njihovi gosti

Piše PSD
11. lipnja 2019. - 14:55
shutterstock_97822775

Ako odmor želite provesti u blizini mora, smještaj potražite u nekom od ovih vrlo cool i nedavno otvorenih turističkih objekata, preporučuje britanski Guardian svojim čitateljima donoseći izbor 10 najzanimljivijih novih hotela u Europi, među kojima su se našla i dva na našoj obali.

Pored niza lijepih hotela, vila i apartmana u Grčkoj, Portugalu, Mallorci pa čak i Danskoj i Latviji, Guardian preporučuje Kalamota Beach House na Koločepu kod Dubrovnika i The Melegran u Rovinju.

 

Kalamota Beach Hotel smješten je na spokojnom otoku bez automobila, samo 30 minuta vožnje trajektom od povijesne jezgre i vreve Dubrovnika, piše Guardian.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nofilter #aparthotelkalamota #kalamota #kolocep #vacation #peaceful #calm #retreat #comfort

A post shared by Kalamota Beach House (@kalamotabeachhouse) on

 

Hotel je otvoren 2018, smješten je na zapadnoj strani otoka. Ima jednosobne, dvosobne i trosobne apartmane od kojih svaki ima lounge, balkon i pogled na more.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#autumn aka #indiansummer nice warm #weekend ahead

A post shared by Kalamota Beach House (@kalamotabeachhouse) on

 

Na krovu su bazen, bar i restoran s terasom uz more. Gostima se nude šetnje i vožnje biciklom kroz borovu šumu i vožnje kajakom po skrovitim uvalama.

 

 Drugi je The Melegran, rovinjski boutiq hotel. Smješten je u preuređenoj četverokatnici samo pet minuta hoda od obale, a Guardian hvali unutrašnji dizajn hotela u retro stilu i piše da su sobe slikovite i ugodne.

 

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 17:07