StoryEditor
Putovanjačudesni prizori

Jeste li svjesni koliko je lijepa? HTZ ima novi spot koji će vas natjerati da se ponovo zaljubite u svoju zemlju i istražite svaki njen kutak

Piše PSD
7. travnja 2017. - 18:29
htz00

Hrvatska turistička zajednica je, u suradnji s Parkovima Hrvatske, koji za cilj imaju učinkovito upravljanje posjetiteljima i stvaranje zajedničkog branda svih hrvatskih parkova, kreirala marketinšku kampanju s ciljem dodatnog pozicioniranja parkova kao jednog od motiva dolaska u hrvatske destinacije tijekom predsezone.

Kampanja se na domaćem tržištu provodi putem posebno kreiranog promotivnog spota na TV kanalima, dok se inozemne inačice promotivnog spota provode putem društvenih mreža na tržištima Njemačke, Austrije, Italije, Velike Britanije i Slovenije.

Kampanja će na stranim tržištima biti aktualna do 25. travnja ove godine, a kako kaže direktor Glavnog ureda HTZ-a Ratomir Ivičić, očekuju se vrlo dobri rezultati.
 


 

'Istraživanja koja redovito provodi Hrvatska turistička zajednica pokazala su da je bogata i očuvana prirodna baština jedan od najčešćih segmenata po kojima strani turisti percipiraju Hrvatsku i hrvatske destinacije. Upravo smo tu činjenicu odlučili koristiti u približavanju naše turističke ponude u predsezoni jer vjerujemo da navedeni segment može biti jedan od ključnih generatora u jačanju turističkog prometa, odnosno u produljenju sezone.

Ovo je ujedno i dobar primjer suradnje s portalom Parkovi Hrvatske na jednom zajedničkom projektu koji će, siguran sam, ostvariti vrlo dobre rezultate i tako pozitivno utjecati na turistički promet u ovom dijelu godine', izjavio je direktor Ivičić.

U sklopu kampanje naglasak je stavljen na bogatstvo flore i faune, kao i na aktivnosti u kojima mogu uživati svi oni koji posjećuju Hrvatsku tijekom proljeća, a atraktivne snimke mogle bi i brojne domaće natjerati da konačno obiđu naše nacionalne parkove i upoznaju ljepote svoje zemlje.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. rujan 2020 13:49