StoryEditor
ModaSTIL U SABORU

Sanji Putici sjajno pristaje hit nijansa plave boje, i u ovoj je prilici pokazala da politika ne mora biti modno dosadna

Piše M.K.
27. studenog 2018. - 13:08
sanja00

HDZ-ova zastupnica u Saboru, Sanja Putica, u gotovo svakoj prigodi iskazuje se i kao "modna odlikašica", pa se njezinim stilom definitivno mogu inspirirati poslovne žene koje ne žele izgledati nemaštovito i dosadno.

Putica uspješno njeguje elegantan poslovni stil s dobro odmjerenim odmakom od monotonog i predvidljivog, čemu je prisnažila i njezina današnja odjevna kombinacija u plavom tonu.

Sanja Putica se generalno drži umjerenih tonova, ali ih svaki put uspješno razigra maštovitim uzorcima i zgodnim detaljima, koji ne mogu proći nezapaženo.

Odjeća uostalom predstavlja način komunikacije i šalje jasne poruke, straživanja su pokazala kako mnogi ljudi stvaraju pretpostavke o nekome isključivo na temelju odjeće koju nosi. 

Stilist i kreator Boris Banović u jednoj je prilici ovako modno ocijenio hrvatske političarke:

"Putica se dobro odijeva, ne mogu reći. Ima lijepe komade odjeće. Putica je najbolje odjevena, pa Sabina Glasovac, pa Ivana Ninčević Lesandrić, ali ja bih najglasio da je bitnije što govore, a ne što nose...".

 

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 11:56