StoryEditor
ModaI MOT I ŽIVOT

Samo Josipa može iskombinirati štiklu s trenerkom i mašnom i sjajno izgledati: pogledajte kako su gospođe u najboljim godinama svima održale stilsku lekciju

Piše M.K.
14. veljače 2019. - 19:40
izlozba00

U Kaptol Boutique Cinema glavna zvijezda nije bila neka filmska junakinja nego Josipa Lisac, zbog čijeg su projekta i zanimanja javnosti otvorene čak četiri dvorane.

U njima je, naime, održana ekskluzivna projekcija pod nazivom "Josipa Lisac from Croatia Records studio: tu u mojoj duši stanuješ", koja je donijela jedinstven glazbeni pothvat ove sjajne glazbenice, koja je okupila ekipu izuzetnih glazbenika i snimila album u svega šest sati.

Uz hitove "Dok razmišljam o nama", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Danas sam luda", "Hir, hir, hir", "Magla", na platnu je prikazano još sedam pjesama u novim, jazz aranžmanima, u čast 50 godina duge sjajne karijere.

U unikatnom audiovizualnom iskustvu uživali su i brojne kolege i prijatelji Josipe Lisac, a glazbenica je i u ovoj prigodi pokazala zašto je desetljećima smatraju i hrvatskom modnom prvakinjom.

Samo Josipa, naime, može iskombinirati klasične hlače "na crtu" s majicom s kapuljačom, trendi čizmice i "fjok" u kosi i izgledati senzacionalno.

Jednako dojmljive u kombinacijama bile su i Đurđa Tedeschi, Matija Vujica, Zvončica Vučković, koje s takvom lakoćom nose životnu i stilsku umješnost da ih je svaki put zadovoljstvo sresti.

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 14:23