StoryEditor
ModaTri kreacije

Predsjednica na Alki iznenadila odjevnom kombinacijom, njenom strogom izdanju konkurirala gradonačelnica Sinja, dok je Daniela Marasović Krstulović zaigrala svoju modnu igru

Piše J. V.
4. kolovoza 2019. - 19:08

Sinj je danas centar zbivanja, skupila su se lica iz javnog života, političari i posjetitelji željni dobre predstave. Počela je 304. Alka, ljudi su stigli i iz daleka kako bi pratili ovu višestoljetnu manifestaciju.

Nisu svi sretnici pa da ju prate sa svojih prozora, kao ekipe koje je "uhvatio" naš fotograf. No mnogi će ionako potvrditi kako je daleko veći gušt srediti se i u najboljem izdanju popratiti igru sa sjedališta na tribinama. Koje su i danas, ne treba napominjati, krcate.

Među sinjskim svitom i političkom svitom uočili smo i nekoliko zanimljivih modnih kombinacija koje su nam servirale žene "uronjene" izravno ili posredno u politički život županije i države.

Kolinda Grabar Kitarović iznenadila je, ne sumnjamo, mnoge svojim odabirom. Predsjednica države na otvorenju je ovogodišnje Alke pokazala izdanje sasvim drugačije od onih koja smo na njoj viđali prethodnih godina - cvjetno, ljetno i lepršavo zamijenila je strogom sivom kreacijom "na preklop", njoj omiljenoj.

A "kontru" joj je, bez namjere, udarila gradonačelnica Sinja Kristina Križanac u laganoj, ali tradicionalnoj bijeloj opravi s "etno" detaljima, potpuno drugačijoj od poslovne kombinacije prve žene u državi. U istomje "taboru" modno osvanula i supruga splitskog gradonačelnika, Daniela Marasović Krstulović.

I ona se, poput Križanac, držala ljetnih materijala i općeg dojma malo prikladnijeg za kolovoz. No splitska je liječnica pritom zaigrala na kartu zagasito crvene nijanse, a uz preplanulu put styling je upotpunila samo jednim hit detaljem, slamnatom torbicom.

Izdvojeno

30. srpanj 2020 10:24