StoryEditor
ModaŠUŠUR NA ZFF-u

Nina Badrić dugo nije izgledala ovako seksi: u kožnim hlačama dominirala je na festivalu u zanimljivoj muškoj pratnji

Piše M.K.
12. studenog 2018. - 14:16
film00

Nemali šušur vladao je u zagrebačkom kinu Europa gdje je otvoren 16. Zagreb Film Festival (ZFF), u čijim će se natjecateljskim i popratnim programima u narednih osam dana prikazati više od sto filmova u kojima će uživati filmofili, među kojima ne manjka osoba iz javnog, glazbenog i kulturnog života.

Vidjelo se to već na otvorenju manifestacije, na kojem je u brazilskom filmu "Voljeni", kojim je program otvoren, uživao bračni par Marina i Matija Dedić, Iva Šulentić, Veljko Bulajić, Josip Paladino i Arsen Ostojić sa suprugama, Hrvoje Hribar i mnogi drugi.

Posebnu pažnju plijenila je pojava Nine Badrić. Osim što je popularnu pjevačicu uvijek zanimljivo vidjeti, sinoćnjim je stylingom pobrala posebnu pažnju i komplimente.

U hit kožnim "baggy" hlačama i štiklama i vrlo atraktivnom kaputu Nina je složila sjajnu kombinaciju, koja joj izvanredno pristaje.

Budući je javnost najčešće ima priliku viđati u finim večernjim haljinama ili eventualno elegantnim odijelima, ovakav modni iskorak bio je pun pogodak.

Uz film u režiji Gustava Pizzija koji govori o iseljavanju mladih, Nina je guštala i u društvu kreativnih muškaraca s kojima je snimljena, poput modnog kreatora Mirze Alija Mulabegovića i sarajevskog redatelja Danisa Tanovića.

Komplimente je zaslužila i Iva Šulentić u jednostavnoj i dojmljivoj kombinaciji.

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 09:34