StoryEditor
ModaCITY MIX&MATCH

9 veličanstvenih: prijedlozi božićnih poklona

Piše PSD.
19. prosinca 2019. - 11:13

Stigao je prosinac, a s njim i vječno pitanje: što pokloniti dragim osobama? Svi želimo da baš naš poklon izazove radost, sreću i veselje kada ga darovana osoba dobije, pa mnogo vremena provodimo razmišljajući, kombinirajući, istražujući i gledajući izloge trgovina. Ove godine vaš blagdanski shopping može biti jednostavan, brz i efikasan jer sve što trebate naći ćete na jednom mjestu – u vašem City Centeru one.

Inspirirajte se prijedlozima za nježniji spol u elegantnoj crnoj i blagdanskoj crvenoj boji te prijateljici, mami, baki, sestri i drugim važnim ženama u životu uljepšajte blagdane odabirom poklona.

Vječna klasična crna torbica nepogrešiv je izbor, baš kao i miris Chanel N°5 ili ruž u vatrenoj crvenoj boji. Topli džemper s božićnim motivom ili fine rukavice razveselit će sve žene oko vas koje se uvijek žale da im je hladno, a upečatljive naušnice birajte za dame koje prate modne trendove. Klasičarke će se razveseliti dobroj finoj kremi za ruke, a život bi im zasigurno olakšalo i putno steamer glačalo.

Sve navedene prijedloge možete pronaći u trgovinama vašeg City Centera one, a dodatnu inspiraciju za idealne poklone potražite na City Mix&Matchu.

Sretne i vesele blagdane želimo.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. rujan 2020 10:36