StoryEditor
LjepotaSvježa skroz

Seve posvijetlila kosu pa izazvala burne reakcije na društvenim mrežama: 'Deset godina mlađa! Brat bratu - napunila 25!'

Piše J.V.
2. svibnja 2018. - 17:57

Da i prirodne crnke mogu dobro nositi sve nijanse plave, pokazala nam je zadnjom svojom objavom Severina. Koja je, kako je i sama otpjevala 'neka druga vrsta', pa joj sve stoji i nema toga što ne može progurati, ali svejedno...

Proces koji je otpočela prije nekog vremena, sa sve svjetlijim pramenovima u kosi, sada je valjda i dovršila, pa ju u zadnje vrijeme prije možemo nazvati plavušom nego brinetom. Drastično posvijetljena osvanula je na svojemu zadnjem nastupu u Umagu, a sada je s pratiteljima podijelila i jedan 'selfie' koji pokazuje punu raskoš nove frizure.

Kosu je zauzdala 'minkom', a pretpostavljamo da je time mislila na svoju kopčicu, neizbježan dodatak svake žene, ljeti pogotovo. 'Ja i moja minka', napisala je u objavi, ali nitko se nije pozabavio ni kopčicom, pa čak ni drastično svjetlijom bojom.
 

 

Me, Myself & Minka #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


Ono što je Sevine pratitelje ubolo u oko njen je nevjerojatno svjež i mlađahan izgled pjevačice koja je nedavno proslavila 46. rođendan. A izgleda nikad mlađe!

"Vau! Brat bratu napunila 25!", "Naše lipo splitsko dite... kao divojčica", "Omg, izgledaš 10 godina mlađa", komentirali su njeni pratitelji, zaprepašteni i oduševljeni u isto vrijeme.
 

 

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 13:08