StoryEditor
LjepotaSPLITSKI SPEKTAKL LJEPOTE

Marita Šegvić se prvi put u životu popela na pistu i postala Miss Dalmacije, roditelje nije zvala, jer se bojala; Prvu pratilju je pokušala smesti Ava Karabatić, ali Klara se nije dala

Piše M.K.
21. svibnja 2018. - 13:31

Marita Šegvić ponijela je titulu Miss Splitsko-dalmatinske županije na izboru ljepote održanom u Splitu, u prepunom Hotelu Atrium i Admiral Casinu.

Zanimljivo je kako Marita, koja se u prigodi natjecanja prvi put popela na modnu pistu i ponijela reviju, na izbor nije pozvala ni roditelje, jer je imala preveliku tremu.

Zanimljivu večer obilježilo je i gostovanje osebujne Ave Karabatić, koja je, po zadatku, pitanjima pokušala dekoncentrirati lijepu Klaru Jelaču, koja je također mnogima bila favoritkinja izbora, ali nije uspjela.

Klara Jelača okitila se tako lentom prve pratilje Miss Splitsko-dalmatinske županije.

Za drugu pratilju proglašena je Lara Zagmajster, koja je izvela i zahtjevnu točku baleta.

Miss fotogeničnosti Splitsko-dalmatinske županije internet glasovanjem postala je Jelena Mihanović. Na izboru se predstavilo devet natjecateljica koje su prošle casting i pripreme, a zajednički su izvele plesnu točku pod vodstvom mentorice Josipe Baliban.

Spektakl ljepote zaključen je koncertom Antonije Šole u Admiral Casinu, gdje je, točno u ponoć, organizator iznenadio Avu Karabatić velikom tortom u obliku lutke Barbie povodom njenog 30. rođendana.Dobrog raspoloženja nije manjkalo, pa je Ava i zapjevala s Antonijom na pozornici.
 

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 17:33