StoryEditor
LjepotaNije lako

Evo kako 'prave' žene vraćaju figuru nakon poroda: video treninga ove mlade mame oduševio korisnike na društvenim mrežama

Piše J.V.
26. veljače 2018. - 13:19
iStock-599759608

Nekim ženama nakon poroda treba svega mjesec dana kako bi se vratile na 'staro', ako govorimo o kilaži. Najčešće se radi o poznatim damama, koje se redovito, samo nekoliko tjedana nakon rođenja djeteta, znaju pojaviti jednako zgodne i utegnute kao prije trudnoće. 

Ponekad izgledaju i bolje, svježije i zadovoljnije, pa ostatak 'pravih' žena gricne ljubomora. Kako je moguće, pa imaju bebu u kući, kada stignu voditi brigu o vlastitome izgledu?!

Budimo realni, velika većina njih ima pomoć sa svih strana. Dadilje, bake i djedovi, suprug ili netko treći moraju biti na raspolaganju, ali što kada to nije moguće?

Mnoge su majke koje se u nekome trenutku života nađu same u kući s troje djece koje treba namiriti u svakome pogledu. Dva 'puzavca' po kući i jedno malo biće koje se tek osovilo na noge mogu stvoriti popriličnu pomutnju i izbaciti iz takta one najmirnije. 

Kako izgleda pokušaj treninga 'pravih žena' pokazala je i jedna mlada mama koja je zacrtala da će vratiti figuru u prvobitno stanje, čak i sa tri mala 'smetala' oko nje. Video je u kratko vrijeme obišao društvene mreže, a podržale su je ostale mame u sličnim problemima.

 

All mums know the struggle 😂

A post shared by Daily Mail (@dailymail) on

"Trebala bi ih uključiti u vježbe... Tako će ih uposliti i zabaviti", predložila je jedna komentatorica nov način dizanja utega.

Javile su se i kritičarke, a što ste mislili, da će prešutjeti ovako nešto? 

"Kako bi bilo da se lijepo igra s djecom dok su budna, a kada odu na spavanje, baci se na trening?", raspalila se jedna angažirana majka.

Ostale su se ipak složile da je teško naći vremena za sve, ponajmanje za samu sebe, pa su pohvalile predanost.

 

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 06:44