StoryEditor
LjepotaProljetni odmor

Davno ih nismo vidjeli na pistama, ali figura je još uvijek postojana: slavne Hrvatice hvatale su boju na egzotičnoj lokaciji, a pohvalile su se i linijom u bikinijima

Piše J.V.
10. travnja 2018. - 01:03

Iako su manekenski dani iza njih, Iva Radić i Ljupka Gojić Mikić ni u kojem pogledu to ne odaju izgledom. Još uvijek zanosne, iako su pistama davno rekle 'adio', zablistale su nedavno u zajedničkom društvu na jednoj, poprilično egzotičnoj, lokaciji.

 

#Habibi 💜 #springbreak2018 🌴☀️

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on


U Dubaiju, omiljenoj destinaciji naših poznatih i slavnih, pokazale su besprijekorne linije i - bojicu koju su tamo dobile, kako su komentirali oduševljeni pratitelji. Oduševljeni, i pomalo ljubomorni, ako se usudimo dodati, jer nam i u ovom predproljetnom raspoloženju sunce i more još uvijek djeluju kao daleki san.

A cure su se valjda upravo zato odlučile počastiti jednim 'proljetnim odmorom', kako bi spremne i osunčane dočekale sezonu u domovini. U Dubaiju su se družile s Marijom Bišćan, suprugom nogometaša Igora Bišćana, koja je povela i svoje mališane.

Isto su učinile i Gojić-Radić, pa šušura nije nedostajalo. Dok su se djeca zabavljala na bazenima, mame su, osim što su i same odmarale, vrijedno vježbale, što se vidi iz njihovih objava na Instagramu. Odmor u resortu obilježile su praktički na svakome koraku, a oduševljenje nisu skrivale.

Baš kao i njihovi pratitelji, koji su ih, što zbog figura, što zbog 'odličnog majčinstva' komplimentirali na veliko.

"Ženske, prezgodne ste", "Prelijepe mamice", "Dobru bojicu ste dobile", hvalili su ih, a ove su ih 'častile' novim objavama.

 

❤️🌹 LJ•M•D #zmk #habibi #hubun

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀I V A • R A D I Ć (@iva___radic) on

 

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 15:50