StoryEditor
LjepotaSVI SU JE ODMJERILI

'Vrlo lijepo građeno tijelo za ženu vaše dobi!': poznata Hrvatica slikala se u bikiniju ispod dubrovačkih zidina, te poručila kako 'nema hapšenja' 

Piše M.K.
8. svibnja 2018. - 18:41

"Pozdrav iz Dubrovnika! Kažu nema hapšenja na stijenama, jer tu je najstarija plaža na Jadranu, Dubrovačke republike! Skoči sa stijene i zaželi želju, ili samo skoči! Pod Dubrovnik priznajem samo Stari grad, tu spavam, kupam se, sunčam i živim bajku..." - obznanila je Snježana Mehun, ponosno zakačivši uz objavu svoju prvu ovosezonsku fotografiju u kupaćem kostimu, koja nije mogla proći "lišo".

Poznata poduzetnica, koja je u Dubrovnik stigla u ulozi modne kreatorice, minulih je dana, naime, iz Grada objavila više fotografija. No tek je ova na kojoj se svukla u plažnu opravicu polučila željeni efekt i utržila mnogo lajkova i izraza divljenja.

"Boginja na moru", "Davno sam ja rekao da si Ti Snježo Riba i pol", "Super tijelo, pravi komad:)", "Odlična stražnjica!" - pohvalile su Mehun u jednakom omjeru i muškarci i žene.

"Vrlo lijepo građeno tijelo za ženu vaše dobi" - poentirala je jedna od njih.

 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on


Pratitelji su biranim riječima, no s definitivnomanje žara, popratili i druge dubrovačke objave Snježane Mehun, skenuvši joj tek pažnju na model sandala koji, kako je istakla pomna pratiteljica, "baš i ne laskaju nogama".

 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on


 

 

 

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 15:42