StoryEditorOCM
DomZANIMLJIVI DETALJI

Posjetili smo novouređeni stan mlade splitske obitelji na Sućidru: scenografkinja i dizajnerica Ana Marija Kukić u plavičasto je obojala 75 kvadrata

25. srpnja 2020. - 14:14
Kuhinjski kut bio je prvo što nam je privuklo pažnju. Nalazi se u središtu stana i povezan je s ostalim prostorom na zanimljiv načinVojko Bašić/Hanza Media

Kad imate priliku zaviriti u neki netom novouređeni stan, čak i prije nego što su vlasnici dobili natrag svoje ključeve od dizajnera interijera, osjećate se kao kakav dobronamjerni uljez.

Mlada obitelj tek će vidjeti kako je Ana Marija Kukić (Ambient Art), inače diplomirana scenografkinja, a sada u ulozi dizajnerice interijera, uredila njihov budući životni prostor.

A taj životni prostor mladog bračnog para s još malenim blizancima, nalazi se u u Novakovoj ulici na splitskom Sućidru, u zgradi koja 'još miriše na novo', u jednoj nevelikoj novogradnji koja ima katova i stanova taman po mjeri čovjeka.

Već s vrata vidi se koliko je prostor ugodan zbog tonova boja koje se u nijansama pješačnih, preko sivo-plavičastih... do zemljanih prelijevaju iz prostorije u prostoriju.

...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:00