StoryEditorOCM
DubrovnikSPORIJI OD VLAKA

Ovaj taksist izluđuje Dubrovčane: Ako se mislite na vrijeme ukrcat‘ u avion, bolje vam se pješke zaputit‘ u Čilipe

Piše D. M. L.
17. travnja 2024. - 11:57

U viber grupi Radari - kontrole dubrovačka županija povela se rasprava o jednom sudioniku u prometu koji je taksi vozač.

Čovjek, starije dobi, vozi za jednu taksi službu preko aplikacije, a navodno su ga iz jedne već ‘otpratili‘ jer nije dobro vozio. Sreća u nesreći je da vozi sporo, ako se to tako može reći, jer i prespori vozači ozbiljno ugrožavaju druge sudionike u prometu.

Poslali smo upit PU Dubrovačko-neretvanskoj o njihovom postupanju prema vozaču na koje su apelirali iz grupe jer već mjesecima vozi po Dubrovniku i okolici, prevozi goste, a mnogi upozoravaju na njega kao na opasnost. Zovu ga i ‘pola čovjek, pola kočnica‘:

‘- Ima li čovjek uopće vozačku?‘

‘- Mene je prošle godine potrefio na izlazu iz grada, taman poviše Zlatnog potoka... Mislio sam da ću prije poć‘ u mirovinu nego doć‘ na magistralu.. Toliko me čovjek izludio da bi vjerojatno, da nisam imao goste pozadi, bio izašao vanka i skotrljo i njega i njegovo auto...‘

image

Spori vozač na kojeg apeliraju iz grupe Radari kontrole dubrovačka županija

Screenshot/

‘- Meni je na 40 kočio uz brdo.‘..

‘- Pola čovjek, pola kočnica.‘

‘- Ovo je jedini čovjek u ovom gradu i okolici koji će izgubit dozvolu zbog prespore vožnje. Ako mu je ne dignu prije 1.6., kuku nama‘ - neki su od komentara vozača u grupi. 

17. travanj 2024 11:58