StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetDIRLJIVO I EMOTIVNO |

NINA BADRIĆ I PETAR GRAŠO POKLONILI SE OLIVERU: ‘Neću puno pričat o njemu. Osjećamo tugu i prazninu što je otišao, sreću što smo ga imali‘

Piše Slobodna Dalmacija
30. srpnja 2020. - 07:31
Nina Badrić svoj je nastup počela Oliverovom pjesmom "Dišperadun", nakon čega se obratila publici u Vela Luci.
- Hvala što ste nas ugostili i ove godine, posebno pozdravljam Vesnu, njezine sinove i ove male prekrasne Oliverove nasljednike, ne zna se koji je slađi i ljepši, piše Slobodna Dalmacija.

Strašno sam ga voljela, jako sam ga poštivala. Bilo mi je neugodno tražiti ga da pjeva duet sa mnom.
Otpjevao je sve najdraže pjesme mog života. Ne znam imate li više omiljenih pjevača, ja imam samo jednog, a to je bio i ostao Oliver. Hvala ti što si nas ponovno večeras skupio ovdje, rekla je pjevačica koja je publiku oduševila prvim taktovima "Malinkonije" i "Skalinade".

Nakon Nine na pozornicu je izašao Petar Grašo, a prva pjesma koju je izveo bila je "Nocturno".
Uslijedili su "Dobro jutro tugo", "Dva puta san umra", "Ako te pitaju", "Bez tebe" i "Moje prvo pijanstvo" tijekom koje ga je publika neprestano pratila pljeskom.

- Hvala najljepša dragi prijatelji. Meni se isprepliće strašno puno emocija.
Osim što je Oliver bio dio mog života na način da su se Vesna i on družili s mojim roditeljima kad smo njihovi sinovi i ja imali četiri, pet godina, do toga da je direktno utjecao na to da se bavim glazbom.

Neću puno pričat o njemu. Osjećamo tugu i prazninu što je otišao, sreću što smo ga imali i ponos što smo tu. Ovo je njegova noć, njega se osjeća, kazao je Grašo dodavši i kako bi volio da se koncert Oliveru u čast održava 7. prosinca, na dan kad mu je rođendan, piše Slobodna Dalmacija.
25. travanj 2024 07:13