StoryEditorOCM
ZabavaGOOD JOB

Jeste li sigurni da ste dobro očistili sudoper? Pogledajte TikTok trik kako biste to trebali raditi

Piše M.P.
22. prosinca 2021. - 18:28

Nitko ne voli prljavi sudoper. Perete ruke, stavljate čašu vode u njega, perete povrće i čistite prljavo posuđe. Mislili smo da smo prilično dobro očistili sudoper, ali nakon gledanja ovog videa na TikToku shvaćamo da smo pogriješili, donosi Slobodna Dalmacija.

Deterdžent  za pranje posuđa, soda bikarbona, odmašćivač - sve su to sredstva koja koristimo kako bi naša kuhinja bila čista. Temeljito čišćenje jednom tjedno i kuhinja ponovno izgleda svježe poput ruže. Barem tako mislimo. Ispalo je da smo uvijek preskakali neke stvari. Na TikToku korisnik @jusivince_cleaning pokazuje kako zapravo treba potpuno očistiti sudoper.

TikToker nam je pokazao dio sudopera koji smo uvijek preskočili tijekom čišćenja. Jeste li već razmišljali o tome?

U videu vidimo sudoper koji naprosto svijetli od čistoće. Potpuno čisto, pomislili bi. Nažalost, nismo u pravu. TikTokker nastavlja odvrtati odvod sudopera i ispod njega ima puno prljavštine. Pokazuje kako to prvo uklanja krpom, a zatim čisti odvod starom četkicom za zube i abrazivnim sredstvima. Zatim stavlja sodu bikarbonu i vruću vodu u odvod i ponovno pričvršćuje poklopac. Potrebno je malo truda, ali onda imate ultra čist sudoper u kuhinji.

27. travanj 2024 07:52